Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2023

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında Okumak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemizin (eğitim dili Türkçe olan) Lisans/Önlisans Programlarına 2023 YKS ile yerleşen öğrencilerin;

E-devlet üzerinden kayıt yapanlar;

- Kazandıkları Lisans/Önlisans Programlarına E-Devlet’ten kayıt işlemleri sırasında  “Hazırlık Okumak İstiyorum” seçeneğini tercih edenler,

Yüzyüze kayıt yapanlar;

- Kayıt esnasında okullarına dilekçe verenler (22 Eylül 2023 Cuma mesai saati bitimine kadar),

“İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Seviye Tespit Sınavı”na girebileceklerdir. Seviye Tespit sınavına girmek zorunludur. Sınava girmeyen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Seviye Tespit Sınavı sonucunda, “İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı”nda öğrenim hakkı kazanan ancak öğrenimine bağlı olduğu Lisans/Önlisans Programında devam etmek isteyen öğrencilerimizin ekte yer alan Başvuru İptal Dilekçesi ile 28 Eylül 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuza başvurmaları gerekmektedir.

Not: E-devlet üzerinden kayıt işlemleri yapan ancak “Hazırlık Okumak İstiyorum” seçeneğini işaretlemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvuru İptal Dilekçesi