20 Şubat 2021

2020-2021 yılı Bahar Dönemi Hazırlık Eğitimi ile ilgili Önemli Duyuru

Sevgili Öğrenciler,

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Senatosunun aldığı karar doğrultusunda; 2020-2021 yılı Bahar dönemi hazırlık eğitimi tercihe bağlı olarak yüz yüze veya online olarak yapılacaktır.

-İkinci dönem hazırlık eğitimini yüz yüze almak isteyen hazırlık sınıfı öğrencilerinin 23.02.2021 Salı günü sonuna kadar aşağıda verilen linkteki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Yüz yüze eğitime başvuran öğrencilerin 24.02.2021 tarihinden itibaren vazgeçmeleri mümkün olmayacaktır.

-Eğitimlerine online devam etmek isteyen öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

-Eğitimlerini yüz yüze almak isteyen öğrenciler için kontenjanımız 120 kişidir. Sınıf kontenjanları ise 20 kişi ile sınırlandırılacaktır. Öğrencilerin seviyeleri aynı kalacak olup, zorunlu/isteğe bağlı hazırlık sınıfı öğrencileri, birinci ve ikinci öğretim sınıfları karma eğitim alabilirler.

-Okulumuzun sınıfları Covid-19 tedbirleri dolayısıyla dezenfekte edilmiştir. Yine eğitim-öğretim süresince gerekli tedbirler alınacak ve dezenfekte işlemleri yapılacaktır. Öğrencilerimizin de kişisel hijyen tedbirlerini almaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları gerekmektedir.

-2020-2021 BAHAR DÖNEMİ ZORUNLU VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ: https://forms.gle/gFHqPz3ZxDyGKVTV6