07 Ekim 2020

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı ile İlgili Duyuru (Güncellenmiş Program 23.08.2020)

Değerli İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz,

Dersleriniz 09.10.2020 Cuma günü LMS üzerinden başlayacaktır. Ders aktarımlarınız en geç yarın akşam saatlerinde tamamlanacaktır. Sınıflarınızı ve ders programlarınızı eklenen dosyalardan öğrenebilirsiniz.

Kitaplarlar ilgili, eğer A2 seviyesinde bir sınıfta iseniz, işleyeceğiniz kitaplar Cambridge Empower A2, B1 ve B1+ öğrenci kitapları, ve aynı kitapların çalışma kitaplarıdır. Ayrıca, bu kitapların Cambridge yayınevi tarafından bizlere sunulacak ek online kaynaklarıdır. Korsan kitap kullanmak yasaktır.

Eğer B1 seviyesinde bir sınıfta iseniz, işleyeceğiniz kitaplar Cambridge Empower B1, B1+ ve B2  öğrenci kitapları, ve aynı kitapların çalışma kitaplarıdır. Ayrıca, bu kitapların Cambridge yayınevi tarafından bizlere sunulacak ek oline kaynaklarıdır. Korsan kitap kullanmak yasaktır.

ÖNEMLİ: Kitapları satın alabilmeniz için Cambridge yayınevi Türkiye temsilcisi Eko Education tarafından size sunulan bilgilendirme ve fırsatlar ektedir. Kitaplarınızı buradan almak zorunda değilsiniz, bu sadece bilgilendirme amaçlıdır ve sizlere özel indirim yapılmıştır. (Karşınıza çıkan fiyat 3 adet öğrenci kitabı, 3 adet online çalışma kitabı ve Cambridge LMS üzerinden ulaşacağınız kaynakların toplam fiyatıdır.)

Hepinize başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileriz.