14 Ekim 2020

İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfını

2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılında Üniversitemiz Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına ilk defa, ek kontenjan ve Dikey Geçiş Sınavı ile kayıt yaptıran ve İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında eğitim görmek isteyen öğrencilere yönelik Yabancı Diller Yüksekokulumuz tarafından 30 Eylül 2020 Çarşamba Saat : 11:00 , 05 Ekim 2020 Pazartesi saat: 15:00 ve 14 Ekim 2020 Çarşamba de saat 13:00’ de  LMS sistemi üzerinde (Online) Seviye Tespit Sınavı yapılmıştır.

Ayrıca, Yüksekokulumuz Web Sayfasından yapılan Seviye Tespit Sınavına ilişkin duyurularda, İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında öğrenim görmek isteyen öğrenciler Seviye Tespit Sınavına girmek zorunluluğun olduğu bildirilmiştir.

İlgili tarihlerde yapılan Seviye Tespit Sınavına giren ve İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında öğrenim görmek isteyen öğrencilerimizin aldıkları not durumlarına göre seviyeleri belirlenmiş ve Eğitim görecekleri sınıfları oluşturulmuştur.

2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılında Yabancı Diller Yüksekokulumuzda 1 (bir) yıl süreyle İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık görecek öğrencilerimize başarılar dileriz.