Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2023

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFLARI GELİŞİM SINAVI 1 HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Zorunlu ve İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfları 1.GELİŞİM SINAVI ile ilgili sınav günü, saati ve sınav yeri ile ilgili detaylı bilgileri ekteki dosyada bulabilirsiniz.

Gelişim sınavı iki oturumdan oluşmaktadır.

Birinci oturum, dinleme, okuma ve yazma becerilerini ölçmeye yönelik sorulardan oluşmaktadır. Sınavın birinci oturumu için sınav yerleriniz ile ilgili listeler Yabancı Diller Yüksekokulu binasının panolarında yer almaktadır.

İkinci oturum, konuşma becerisini ölçmektedir. Konuşma becerisinin ölçümü için, öğrencinin seviyesi de göz önünde bulundurularak, öğrenciye açık uçlu sorular sorulur. Sınav saatinizi, sınav salonunuzun kapısına asılan listelerden öğrenebilirsiniz.

Lütfen sınav kuralları ile ilgili açıklamayı sınav öncesinde okuyunuz.

Gelişim sınavları yıl içi başarı değerlendirmesini %40 etkilemektedir.

Gelişim sınavı olduğu gün ders işlenmez.

Hepinize başarılar dileriz.