16 Kasım 2018

ÜNİVERSİTEMİZDE BAHAR DÖNEMİ YABANCI DİL KURSLARI

Üniversitemizde Sürekli Eğitim Merkezi ve Yabancı Diller Yüksekokulumuz iş birliğinde verilecek olan “Yabancı Dil Kursları” başlıyor. Verilecek olan “Yabancı Dil Kursları”ndan akademik ve idari personelimiz, kamu kurumları personeli ve özel kuruluş çalışanları ile öğrencilerimiz faydalanabilecektir.

Düzenlenen ve kursiyer kabul edecek kurs grupları ise İngilizce (4 seviyede), Almanca (2 seviyede), Arapça (2 seviyede), Fransızca (2 seviyede), İspanyolca (2 seviyede), YDS hazırlık ve İngilizce konuşma kursu olarak belirlenmiştir.

11 Şubat 2019 ile 16 Mayıs 2019 tarihleri arasında her açılan grupta toplamda 110 saat eğitim verilecektir.  Yabancı Dil Kurslarına katılmak isteyen Üniversitemiz personeli, öğrencilerimiz ve 18 yaşını tamamlamış vatandaşlar 15 Şubat 2019 tarihine kadar Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi’ne başvuru yapabilirler.