Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı

Yabancı Diller Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon toplantısı 3 Ekim 2023 tarihinde Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde bulunan Fuat Sezgin Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Bölüm başkanı Öğr.Gör. Naciye Nur EKŞİ’ nin sunumuyla gerçekleştirilen programda, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. İsmail ŞAHİN ve öğretim görevlilerimiz, bu yıl Zorunlu ve İsteğe Bağlı hazırlık sınıflarında okuyacak öğrencilerimizle buluştular.

Yabancı Diller Yüksekokulu ve İngilizce Hazırlık Sınıfı hakkında bilgi verilen programımızda, öğrencilerimiz öğretim elemanlarımızla tanışırken, süreçle alakalı sorularına da yanıt buldular.

Ayrıca, Hazırlık eğitimi boyunca kullanacakları dijital ders materyallerinin etkin kullanımı ile ilgili Macmillan Education Yayınevi eğitmeni Senem BAYCAN, öğrencilerimize eğitim verdi.