Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024

Oxford University Press Tarafından “Oxford Placement Test” Konulu Eğitim Semineri Düzenlendi.

Oxford University Press Tarafından “Oxford Placement Test – Accurate and Reliable Test to Check Your Students’ English Level” Konulu Eğitim Semineri Düzenlendi.

03 Nisan 2024 Çarşamba günü Oxford University Press tarafından düzenlenen online eğitim seminerlerinin üçüncü basamağı olan “Oxford Placement Test – accurate and reliable test to check your students’ English level.” konulu eğitime Yüksekokulumuzu temsilen Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Türkan YILMAZ katılmışlardır.  Eğitimde ele alınan konular ise üç ana başlık altında şöyle özetlenmektedir:

• Öğrenci öğrenme deneyimlerini optimize etmek.
  • Oxford Placement Test” sayesinde öğrencilerimizi uygun dil yeterlilik seviyelerine doğru yerleştirmeyi nasıl basitleştirdiğine dair derinlemesine bir inceleme yapıldı.
  • Oxford Yerleştirme Testi'nin faydaları ve öğrencilerin en uygun öğrenme ortamına nasıl yönlendirebileceği anlatıldı.

Eğitimi düzenleyen kuruluşa teşekkürlerimizi sunarız.