Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024

Gösterim: 16

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Alt Çalışma Grubu tarafından “Sınıf İçi İyi Uygulama Örnekleri – II" Semineri düzenlendi.

Yüksekokulumuzun paydaşı olduğu Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) alt çalışma grubu tarafından planlanan etkinlikler kapsamında 27 Mart Çarşamba 15:00 – 16:30 saatleri arasında Sınıf İçi İyi Uygulama Örnekleri – 2 ncisi düzenlendi. Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarının da katıldığı seminere;

Kırklareli Üniversitesi            Dr.Öğr.Üyesi Tacettin TURGAY                 Moderatör

Kırklareli Üniversitesi            Dr.Öğr.Üyesi Ayfer TANIŞ DÖNMEZ       Konuşmacı

Kırklareli Üniversitesi            Öğr.Gör.Dr. Derya TUZCU EKEN              Konuşmacı

katkı sağlamışlardır.

Seminer; Dr.Öğr.Üyesi Tacettin TURGAY’ın açılış konuşması ile başlamış, Dr.Ögr.Üyesi Ayfer TANIŞ DÖNMEZ’in “Yabancı Dil Öğretiminde 21. Yüzyıl Becerileri ve Proje Tabanlı Öğrenme“ konusunda katılımcılara grup proje çalışmalarının İngilizce öğrenmeye nasıl katkı sağladığı ile ilgili verdiği örneklerle devam etmiş ve Öğr.Gör.Dr. Derya TUZCU EKEN “Öğrencilere hangi kelimeleri öğrenmeleri gerektiği konusunda nasıl bir eğitim verebiliriz?” sorusunu sınıf içi veya dışında çeşitli uygulama örnekleri sunarak kelime öğretiminin daha eğlenceli ve etkili olabileceği hususunda sunum yapmıştır.

Seminer, teşekkür konuşmalarıyla son buldu.