Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2023

YKS Ek Yerleştirme İle Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin Muafiyet Sınavı Duyurusu

YKS Ek yerleştirme ile kayıt yaptıran

• İngilizce Mütercim-Tercümanlık
  • Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
  • Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği (İngilizce)
  • İşletme (İngilizce)

öğrencilerinin girmesi gereken Hazırlık Muafiyet Sınavı 5 Ekim 2023 Perşembe günü saat 10.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu binası toplantı salonunda yapılacaktır.

* Muafiyet sınavı iki oturumdan oluşan bir sınavdır. Öğrenci saat 10:00 daki 1.Oturum sınavından başarılı olursa aynı gün saat 13:00de 2. Oturum sınavına girecektir.

* 2. Oturuma girip giremeyeceği saat 12:00de ydyo@bandirma.edu.tr sayfasından ilan edilecektir.

2023/YKS Ek Yerleştirme ile Üniversitemiz Lisans Programlarına kayıt yaptırıp Hazırlık Muafiyet Sınavı sonucu muaf olamayan öğrencilerin İngilizce seviyelerine göre sınıflarının belirlenebilmesi amacıyla 6 Ekim 2023 Cuma günü saat 10.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu binası toplantı salonunda yapılacak olan Seviye Tespit Sınavı’na katılmaları zorunludur.

S.No

Bölüm/Program

Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınavı

Seviye Tespit Sınavı (*)

İngilizce Mütercim-Tercümanlık

5 Ekim 2023 Perşembe

1. Oturum saat 10:00

2. Oturum saat 13:00

YDYO Binası

6 Ekim 2023 Cuma

Saat 10:00

YDYO Binası

Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)

Deniz Ulaştırma İşl. Müh. (İngilizce)

İşletme (İngilizce)

* Seviye Tespit Sınavı’na girilmesi zorunludur.