12 Kasım 2020

Gelişim Sınavları Mazeret Sınav Duyurusu

Hazırlık Sınıfı Öğrencileri, katılamadıkları sınavlar  için Mazeret Sınavı talebinde bulunabilirler.

• Bu süre bu duyurunun yapıldığı tarihten sonraki ilk iş günüdür.
  • Ekteki dilekçe doldurululmaldır. Dilekçede yer alan gerekçesi kısmına; net, kısa ve doğru bilgiler yazılmalıdır.
  • Dilekçenin gerekli bölümleri doldurulup imzalandıktan sonra bir resim veya taranmış bir dosya olarak gönderilmelidir.
  • Gerekçeler; sağlık, internet kesintisi, elektrik kesintisi, sınavı yetiştirmeme, vb. olarak net şekilde açıklanmalıdır. Yalnızca mazereti kabul edilen öğrenciler sınava girebileceklerdir.
  • Gelişim Sınavı 1A ve 1B ile ilgili dilekçeler 15 Kasım 2020 tarihine kadar imzalı olarak ydyo@bandirma.edu.tr email adresine gönderilmelidir (tarayarak veya resim olarak).
  • Mazeret Sınavının zamanı daha sonra açıklanacaktır.