Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2024

2024-2025 ZORUNLU HAZIRLIK SINIFLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Yabancı Diller Yüksekokulu 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bilgilendirme Toplantısı 16.09.2024 tarihinde Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde bulunan Fuat Sezgin Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sibel KOCAER'in açılış konuşması ile başlayan programımız, Bölüm başkanı Öğr.Gör. Cansu DİNÇ AYAZ'ın zorunlu hazırlık sınıfları ile ilgili detayları içeren sunumu ile devam etmiştir. Yabancı Diller Yüksekokulnda görevli öğretim elemanlarımızın tanıtılması ile devam eden programımız Müdür yardımcımız Öğr. Gör. Türkan YILMAZ'ın öğrencilerin sorularını yanıtladığı soru-cevap ekinliği ile son bulmuştur.

Yabancı Diller Yüksekokulu ve İngilizce Hazırlık Sınıfı hakkında bilgi verilen programımızda, öğrencilerimiz hem öğretim elemanlarımız hem de arkadaşları ile tanışma fırsatı yakalayarak, süreçle alakalı sorularına da yanıt buldular.