Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2023

2023-2024 AKADEMİK YILI İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİ SEVİYE SINIFLARI LİSTESİ

2023-2024 Akademik Yılı İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıflarında öğrenim görecek öğrencilerimiz, seviyelerinize uygun yerleştirilmiş olduğunuz sınıf listelerini aşağıdaki dosyada bulabilirsiniz.

28 Eylül 2023 (bugün) mesai bitimine kadar İsteğe Bağlı Hazırlık okumaktan vazgeçen öğrenciler olması durumunda YEDEK LİSTE den öğrenciler sırayla seçilecektir.

İsteğe Bağlı Hazırlık okumaktan vazgeçmek için 28 Eylül 2023 (bugün) mesai bitimine kadar Yabancı Diller Yüksekokuluna dilekçe yazabilirsiniz.

* Hazırlık sınıfında okumaya hak kazanan öğrenciler, Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık sınıflarındaki sınırlı kontenjan sebebiyle, ÖSYM puanlarına göre sıralanarak belirlenmiştir.

* Seviye sınıfı listeleri ise Seviye Tespit Sınavı puanlarına göre belirlenmiştir. A1 seviyesinde yeterli öğrenci olmadığından A2 ve B1 seviye sınıfları açılmıştır.

Dilekçe