Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2024

Gösterim: 1041

Birimler

2024-2025 AKADEMİK YILI

BİRİMLER VE GÖREVLERİ

  1. ÖLÇME-DEĞERLENDİRME BİRİMİ

Amaç, Görev ve Sorumlulukları: Hazırlık Biriminin tüm sınavlarını planlar, takip ve koordine eder. Bu konularda Yüksekokul Yönetimine karşı sorumludur.

Öğr. Gör. Cansu DİNÇ AYAZ

Öğr. Gör. Merve YAKUT

Öğr. Gör. Blen G. JALETTA 

 

                       

  1. PROGRAM VE MATERYAL GELİŞTİRME BİRİMİ

Amaç, Görev ve Sorumlulukları: Hazırlık Biriminin tüm yıllık planlarını hazırlar, bunları takip ve koordine eder. Sınav hazırlama birimi ve öğretim görevlileri arasındaki iletişimi sağlar. Yıl boyunca hem öğretim görevlilerinin hem de ders işleyişinin kontrol ve geri bildirimini sağlamakla yükümlüdür. Bu konularda Yüksekokul Yönetimine karşı sorumludur.

Öğr. Gör. Dr. Funda UĞURLU (B1)

Öğr. Gör. Naciye Nur EKŞİ (A2)

Öğr. Gör. Gülpınar SARMAN (B1+)

 

 

  1. UZAKTAN EĞİTİM BİRİMİ

Amaç, Görev ve Sorumlulukları: YDYO’nun uzaktan eğitimle tüm ilgili işlerini planlar, takip ve koordine eder. Bu konularda Yüksekokul Yönetimine karşı sorumludur.

Koordinatör: Öğr.Gör. Ayça ÇELİK

 

 

  1. PROJE ÇALIŞMALARI BİRİMİ

Amaç, Görev ve Sorumlulukları: YDYO’nun öğretim elemanları ile öğrencilerinin uluslararası alanda projeler geliştirmek veya söz konusu projelerde paydaş olmak için çalışmalar yapar ve bunları yönetime rapor eder. Bu konularda Yüksekokul Yönetimine karşı sorumludur.

Koordinatör: Öğr. Gör. Ayşe Nur KAPCI, Öğr. Gör. Kübra YAZKAN

 

 

 

  1. SOSYAL SORUMLULUK BİRİMİ

Amaç, Görev ve Sorumlulukları: YDYO’nun öğretim elemanları ile öğrencilerinin sosyal sorumluluk ve gönüllülük kapsamında projeler geliştirmesi veya söz konusu projelerde paydaş olması için çalışmalar yapar ve bunları yönetimine rapor eder. Bu konularda Yüksekokul Yönetimine karşı sorumludur.

Koordinatör: Öğr. Gör. Dr. İlker BOZBEY, Öğr. Gör. Yalkın YALINIZ, Öğr. Gör. Tolga Akar ÇAY