Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023

2023-2024 Akademik Yılı Ders Başlangıcı ve Oryantasyon Programı

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemizin Akademik Takviminde de belirtildiği üzere, 2023-2024 Akademik Yılı Hazırlık Sınıfı dersleri 2 Ekim 2023 Pazartesi başlamaktadır. İngilizce Hazırlık dersleri, Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılmaktadır.

İngilizce hazırlık sınıfında eğitim görecek öğrencilere yönelik, 3 Ekim Salı günü 13.00 ile 16.00 saatleri arasında BANÜ Merkez Yerleşke de bulunan Fuat Sezgin Konferans salonunda Oryantasyon programı gerçekleşecektir.

Ayrıca öğrencilerimiz, Fuat Sezgin Konferans salonunun girişinde Hazırlık Sınıflarında kullanacakları kitaplarını kitap standından oryantasyon programı saatleri içerisinde satın alabilirler.

Oryantasyon programı sebebiyle öğrencilerimiz 3 Ekim Salı günü derse girmeyecektir.

Yabancı Diller Yüksekokulu ve İngilizce Hazırlık Sınıfı ile ilgili genel bilgilendirmelerin yapılacağı programımızda, öğrencilerimiz Hazırlık eğitimi boyunca kullanacakları dijital ders materyallerinin etkin kullanımı ile ilgili Macmillan Education Yayınevi eğitmeni Senem Baycan’dan detaylı bir eğitim alacaklardır.

Tüm öğrencilerimizi Oryantasyon programımıza bekliyoruz.

Hepinize başarı dolu bir sene dileriz, hoş geldiniz.