Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2023

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfları Seviye Tespit Sınavı Hakkında Detaylı Bilgilendirme ve Sınav Yerleri

27 Eylül 2023 Çarşamba günü yapılacak Seviye Tespit Sınavı, İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI OKUMAK İSTEYEN öğrenciler için saat 13:00’de BANÜ Merkez Yerleşke de ekteki dosyada belirtilen salonlarda yapılacaktır.

Seviye tespit sınavı sonucu, İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFINDA OKUMAK İSTEYEN öğrencilerin sayısı kontenjanımızdan fazla olması halinde; YKS puanlarına göre sıralanıp %70 lisans-lisansüstü, %20 önlisans ve %10 yabancı uyruklu öğrenci olmak üzere uygun seviye sınıflarına yerleştirilip web sitemizden duyurulacaktır.

Herhangi bir sebeple, İsteğe Bağlı hazırlık sınıfında okuma talebinden vazgeçen öğrenci olması durumunda ( vazgeçmek için daha önceki duyurularda yer alan iptal dilekçesini 28 Eylül 2023 mesai bitimine kadar doldurarak) İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Yedek Öğrenci Listesinden sırayla öğrenci seçilecektir. Yedek listesi de, sınav sonucu ile beraber web sayfamızda paylaşılacaktır.

Ekteki dosyalarda sınav yerlerinizi bulabilirsiniz, lütfen doğru oturuma baktığınızdan emin olunuz.