Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2022

Gösterim: 347

Yüksekokulumuz Birim Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Yüksekokulumuz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 26 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 15.00 da okulumuz toplantı salonunda, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Bünyamin Söğüt başkanlığında toplandı. Tanışma ve açılış konuşmasının ardından, Birimimizin kuruluş tarihçesi, fiziki mekanları, personel, öğrenci sayıları ve mezuniyet sonrası yürütülmekte olan faaliyetlere dair kurul üyelerine yapılan sunumun ardından gündem maddelerine geçildi.

 

Toplantıya Danışma Kurulu üyelerimiz Susurluk Kaymakamı Muammer Köken , Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk Ticaret Oda Başkanı İlker Kurt, Susurluk Ticaret Borsa Sefer Göçer, Ahi Güven Gıda A.ş Yönetim Kurulu Başkanı Mete Seyfeli,  Doğa Veteriner Klinik sahibi Ufuk Sevinç ve Öğrenci temsilcimiz Beyza Daşdelen katıldı.

 

Toplantıda Bölüm ders planlarının paydaşlara tanıtımı ve güncellenmesine yönelik değerlendirmeler yararlı değerlendirmeler yapıldı. Üniversitemiz Uygulamalı Eğitimler Yönergesi tanıtımı, Paydaşların Fakültemizden beklentileri, Öğrencilere yönelik olarak Paydaşlar ile gerçekleştirilebilecek staj, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler vb. alanlardaki ortak çalışmalar ve işbirliği olanakları değerlendirildikten sonra bir sonraki toplantının gündem maddelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü.

 

Paydaşlarımızla verimli ve etkin bir danışma sürecinin başlangıcı olan Fakültemizin Danışma Kurulu toplantısına katılım gösteren Birim Danışma Kurulu Üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.


Fotoğraflar