Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

2018 Yılı Yurt İçi Fuar Takvimi İstanbul ve Antalya Fuarlarıyla Başladı

Üniversitemiz, tanıtım çalışmaları kapsamında İstanbul'da İstanbul Kongre Merkezi’nde ve Antalya’da Alanya Belediye Kültür Merkezi’nde 01-02 Mart tarihlerinde düzenlenen üniversite tanıtım fuarlarına katıldı.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüz tarafından gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları kapsamında İstanbul’da düzenlenen tanıtım fuarına yaklaşık 140 liseden yaklaşık 11.000 öğrenci katıldı. Antalya’da düzenlenen tanıtım fuarına ise 22 liseden yaklaşık 3.000 öğrenci katıldı.

Düzenlenen fuarlara ünviersiteye hazırlanan öğrencilerin yanı sıra eğitim kurumları yöneticileri ve rehber öğretmenler de yoğun ilgi gösterdiler. Fuarlarda üniversite adayı öğrencilere üniversitemizin bölümleri, bölümlere ait puanları ve sosyal imkanları hakkında bilgiler verildi. İki gün süren fuarlarda tanıtım standımız büyük ilgi gördü.