Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023

Gönüllü Ekibimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. İsmail ŞAHİN, Öğr.Gör. Muhammed Salih KAPCI ile Endonezyalı ve Kazakistanlı uluslararası öğrencilerimizden oluşan gönüllü ekibimiz Rektörümüz Prof.Dr. Süleyman ÖZDEMİR'i ziyaret etti. Deprem bölgesine yönelik olarak Müdürümüz Prof.Dr. İsmail ŞAHİN koordinatörlüğünde Hatay, Kahramanmaraş, Reyhanlı ve Elbistan'da gerçekleştirilen 3 farklı destek projeleri hakkında bilgi paylaşımı yapılan görüşmede, proje kapsamında gerçekleştirilen Kitap Kafe, Köy Okulu Oyun Atölyesi, Çocuk Kütüphanesi, Yemek ve Erzak Dağıtımı, Eğlence Programları ve Temel İhtiyaç Malzemeleri Temini projeleri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı. Önümüzdeki yılın gönüllülük projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulan görüşme, Rektörümüzün gönüllü ekibimize plaket takdimiyle son buldu.