Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2022

Lisans Öğrencilerine İngilizce Öğretiminde Diyalojik Öğretimin Kullanımı Kursu

Üniversitemizin ev sahipliğinde TÜBİTAK 2237/A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı tarafından desteklenen “Lisans Öğrencilerine İngilizce Öğretiminde Diyalojik Öğretimin Kullanımı Kursu” başlıklı proje çevrimiçi olarak gerçekleştirilmektedir. Açılış konuşmalarını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalletin Yanık’ın yapmış olduğu etkinlik kapsamında 4 gün süreyle, ülkemizin farklı şehirlerinde öğrenim gören 40 öğretmen adayına farklı üniversitelerde görev yapan  8 öğretim üyesi uzaktan eğitimle diyalojik öğretim yaklaşımı hakkında eğitimler vermeye devam ediyor. Yürütücülüğünü Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sezen ARSLAN’ın yaptığı projenin eğitim etkinliklerine, proje destekte Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Naciye Nur Ekşi yer almaktadır.