Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2023

Macmillan Eğitim Semineri

Macmillan Education ve Unlimited Education Services'in ev sahipliğinde  9 -10 Mart 2023 tarihinde Eskişehir'de düzenlenen "Effective Schooling for Quality Language Provision: Professional Development " eğitim kursuna Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nu temsilen kurumumuzun Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Funda UĞURLU katılmıştır.
İki gün süren etkinlikte kurumların akreditasyon süreçleri  ve mesleki gelişim birimlerinin düzenlediği etkinlikler hakkında eğitimler verilmiştir.
Yüksekokulumuzun ilerleyen süreçlerinde personelinin mesleki gelişim çalışmaları ve kurum akreditasyonu için faydaları olacağına inandığımız eğitimler için ev sahipliği yapan kuruluşlara teşekkürler ederiz.