Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2022

Yüksekokulumuza Macmillan Education Yayınevinden Ziyaret

Yabancı Diller Yüksekokulumuzu Macmillan Education yayınevinden eğitmen Semih İrfaner, Tülay Ustaoğlu ve Semih Kirden ziyaret etti. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Naciye Nur Ekşi, Hazırlık Birimi Sınav ve Program Koordinatörü Öğretim Görevlisi Türkan Yılmaz ve Mesleki Gelişim,Kariyer ve Etkinlik Koordinatörü Öğretim Görevlisi Yalkın Yalınız, eğitmenlerimiz ile toplantı yaptılar.
Hazırlık biriminde yapılacak öğretmen- öğrenci eğitimleri ve sınavlarla ilgili çalışmaların görüşüldüğü toplantıda Yabancı Diller Yüksekokulumuz için etkili yabancı dil uygulamaları üzerine planlamalar yapıldı. Macmillan Education yayınevi eğitmenlerimize ve toplantıya katılan öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.