Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2022

Gösterim: 500

Yüksekokulumuzun Hazırlık Birimi Sınav ve Program Koordinatörü Öğretim Görevlisi Türkan Yılmaz tarafından yeni bir etkinlik düzenlendi.

Yüksekokulumuzun Hazırlık Birimi Sınav ve Program Koordinatörü Öğretim Görevlisi Türkan Yılmaz tarafından yeni bir etkinlik düzenlendi.
21 Aralık 2022 Çarşamba akşamı Zorunlu hazırlık sınıflarından Z4 şubesi öğrencileri, danışman hocaları ve aynı zamanda yüksekokulumuzun Hazırlık Birimi Sınav ve Program Koordinatörü olan Öğretim Görevlisi Türkan Yılmaz ile film etkinliği düzenledi. Bu etkinlik kapsamında, Bandırma Cinefore sinemasında, yakın zamanda vizyona girmiş olan gişe rekortmeni Avatar'ın 13 yıl sonra gelen devam filmi Avatar: The Way of Water (Suyun Yolu) filmini izlemeye gittiler. Pandora gezegeninde Na'vi halkına dahil olup Neytiri ile bir aile kuran Jake Sully'nin, tanıdık bir düşmanın yeniden gezegenlerine tehdit oluşturması sonrası Na'vi halkıyla birlikte verdiği mücadeleyi konu alan bu filmde öğrenciler okul dışında da keyifli vakit geçirdiler. Ayrıca, “AVATAR: Suyun Yolu” filmini orijinal dilinde İngilizce olarak izleme fırsatı bulan öğrenciler dil gelişimlerine katkı sağlamış oldular. Filmi izledikten sonra da çaylar eşliğinde filmin değerlendirilmesini yapmak, sınıftaki öğrencilerin birbirleriyle biraz daha kaynaşmasına vesile olmuştur.

Fotoğraflar