Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2022

Gösterim: 737

Yüksekokulumuzun Proje Koordinatörü Öğr.Gör. Funda UĞURLU’nun koordinatörlüğünde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunda Proje Koordinatörü Öğr.Gör. Funda UĞURLU’nun koordinatörlüğünde bir dizi etkinlik düzenlendi.
Bu etkinliklerden ilki, koordinatörün isteğe bağlı (İB4) ve zorunlu hazırlık sınıfı (Z5) sınıfları arasında düzenlenen halı saha maçıydı. Öğrencilerin haftanın yorgunluğunu attığı ve beraber okul dışında da etkinlik yapma fırsatı buldukları futbol maçı oldukça keyifli anlara fırsat verdi. Aynı zamanda hazırlık sınıfları arasında organize olabilme, beraber etkinlik planlayabilme ve okul ortamını sosyal hayatta da devam ettirebilme adına örnek teşkil etmiş olan maçımızda okulumuzdan yeni takımlar çıkarmak için adımlar atıldı. 
Proje koordinatörü Öğr.Gör. Funda UĞURLU’nun danışmanlık yaptığı Z5 sınıfı ile gerçekleştirdiği bir diğer etkinlik de Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki SON ADA isimli tiyatro oyunuydu. Son Ada oyunu denizin ortasında unutulmuş bir adada, son sığınak, son insani köşe, martılarla ve birbirleriyle barış içinde yaşayan insanlar, emekliliğini huzur içinde geçirmek için adaya yerleşen, adayı her tür anarşiden kurtarmaya kararlı bir devlet başkanı ve bir ütopyanın, distopyaya dönüşmesi ele alan bir eserdi. Hazırlık ders kitaplarından B1 seviyesi 11. ünitesinde ele alınan Nature ünitesi ile akabinde katılım gösterilen tiyatro oyunuyla ilk defa bir sahnede oyun izleyen veya uzun yıllardır tiyatro oyunu izlememiş öğrencilerimiz bir araya geldiler.
Etkinliklerde öğrencilerin yanında olan ve onlara destek olan Proje Koordinatörü Öğr.Gör. Funda UĞURLU’ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.


Fotoğraflar